mandag den 25. maj 2009

Hvor uheldig har man lov at være.....

åh åh - min cykel, min nye flotte cykel, har stået ovre på arbejde i Kristi Himmelfartsferien. Og idag skulle jeg så ha cyklet på den hjem fra arbejde, men pga af dit og dut og dat, så måtte jeg tage bilen derover til morgen, hvilket så betød at jeg skulle ha cyklen bagpå bilen hjem.
Jeg får den sat fast - kører stille og roligt derud af - og så pludselig kan jeg mærke og se i bakspejlet at den ryger af h..... til ud i rabatten. Heldigvis ud i rabatten, for der var flere biler bag mig. Men nu er den helt i smadder.. snøft snøft snøft - min dejlige nye cykel

Kristi Himmelfartsferie

Kristi Himmelfartsferie.. dejlige fire dage at se frem til og så går de alligevel bare så hurtigt.
Vi fik ordnet en masse i forhaven. Blandt andet lagde vi de store sten, som dukkede frem da vi ryddede de gamle bede, mellem planterne og det ser rigtig flot ud mod det nye barnk. Vi var også på planteskole og hente nogle nye planter, for at få bedene fyldt ordentligt op. I gamle dage kørte vi hjem til Flemmings forældres planteskole, men nu er der ingen vej udenom.. frem med pengepungen og det er ikke billigt!! Blandt andet købte vi en lille opstammet trolde akacie. Den er jeg rigtig glad for. Se bare et fint løv.

Nedenunder kan man lige ane det nye græs som titter frem. Forhaven vender mod syd, så det bliver bare et skønt sted, at sidde og nyde solen og de gode naboer på Siriusvej.


Søndag var dagen hvor Matilde havde :
planlagt en tur til Djurs Sommerland, og dagen hvor vi skulle runde de 300 fundne Cacher. Så vi stod tidligt op og kørte afsted med en god madpakke i rygsækken. Ret hurtigt fik vi fundet de første tre, af de fire vi manglede, og her er Mads så med nr. 300






Det var en skøn dag at være i Djurs på. Ikke alt for meget solskin, og ikke alt for mange mennesker. Vi lagde hårdt ud med at sende Flemming og Mads op i Piraten. Sådan ser de ud når de lige er kommet ned:

Mads ser lidt bedre ud end Flemming, men trods det, så tog vi den endnu to gange, inden vi tog hjem. Det er en ret god rutsjebane for dem der har de lyster.

mandag den 4. maj 2009

iform løb i Ålborg

Puha så kom vi endelig frem til d. 2 maj og iform løbet. Vi havde en rigtig hyggelig tur og det var sjovt at være sammen omkring noget andet end arbejde. Tiden blev 39.29 og det synes jeg er helt ok. Jeg var nede og gå nogle gange, og det er jo nok fordi jeg ikke er specielt god til det der med at presse mig selv!!
I maj skal jeg løbe noget mere, blandt andet sammen med Charlotte. Og så er vi i Røbnbækken også meldt til "vi cykler til arbejde". Det giver 22 km på en arbejdsdag, og det er en ok cykelrute, hvis man ser bort fra de mange biler og lastbiler på Skanderborgvej.
Jeg håber på at få skåret et par minutter af min løbetid, og at jeg kan løbe noget længere uden at skulle ned og gå.