mandag den 25. maj 2009

Kristi Himmelfartsferie

Kristi Himmelfartsferie.. dejlige fire dage at se frem til og så går de alligevel bare så hurtigt.
Vi fik ordnet en masse i forhaven. Blandt andet lagde vi de store sten, som dukkede frem da vi ryddede de gamle bede, mellem planterne og det ser rigtig flot ud mod det nye barnk. Vi var også på planteskole og hente nogle nye planter, for at få bedene fyldt ordentligt op. I gamle dage kørte vi hjem til Flemmings forældres planteskole, men nu er der ingen vej udenom.. frem med pengepungen og det er ikke billigt!! Blandt andet købte vi en lille opstammet trolde akacie. Den er jeg rigtig glad for. Se bare et fint løv.

Nedenunder kan man lige ane det nye græs som titter frem. Forhaven vender mod syd, så det bliver bare et skønt sted, at sidde og nyde solen og de gode naboer på Siriusvej.


Søndag var dagen hvor Matilde havde :
planlagt en tur til Djurs Sommerland, og dagen hvor vi skulle runde de 300 fundne Cacher. Så vi stod tidligt op og kørte afsted med en god madpakke i rygsækken. Ret hurtigt fik vi fundet de første tre, af de fire vi manglede, og her er Mads så med nr. 300






Det var en skøn dag at være i Djurs på. Ikke alt for meget solskin, og ikke alt for mange mennesker. Vi lagde hårdt ud med at sende Flemming og Mads op i Piraten. Sådan ser de ud når de lige er kommet ned:

Mads ser lidt bedre ud end Flemming, men trods det, så tog vi den endnu to gange, inden vi tog hjem. Det er en ret god rutsjebane for dem der har de lyster.

Ingen kommentarer: