torsdag den 23. april 2009

Konfirmationskort


Vi skal til konfirmation på søndag, så jeg har forsøgt mig, igen, udi kortenes svære kunst. Det første er lavet til en række af udfordringer på tsc, af Ragna. Hun har giver en materialeliste og dagen efter en opskrift, og så er det bare at følge hendes instrukser, og vips, har man kreeret et fint kort.. godt til en nybegynder som mig. Men jeg har nu også prøvet på egen hånd og det er gået helt fint, synes jeg selv.

fredag den 17. april 2009

1 uge til Simply Red

Pludselig gik det op for mig.... der er kun en uge til. Flemming og jeg skal til Simply Red. Jeg har lyttet til Simply Red siden 8o'erne, set dem live to gange, og nu er det sidste chance. Mick Hucknalls stemme er ubeskrivelig.
Vi skal til Herning og jeg er fristet til også at købe biletter til Randers!!
I kan få en lille smagsprøve her med Stars

onsdag den 15. april 2009

Lift udfordring fra Mia


Mia har udfordret os på tsc, til at lifte en scrapper som ikke ligner det vi selv plejer at lave.
Det var rimelig svært at finde ud af hvem jeg sådan lige skulle lifte - der er joså forfærdelig mange flotte at vælge imellem.... - så jeg fik hjælp af Sabina. Hun fandt et LO til mig, og jeg et til hende. Det LO jeg har liftet er af Marolle og hedder blomster. I kan finde det på hendes blog under marts.
Billedet som jeg har scrappet er et gammelt billede, fra engang vi var på en lille familie tur for at kigge på fuschia'er til haven. Det er min svigermor, Ragnhild og min svigerinde, Hanne, som er fodybet i de fine planter.

mandag den 13. april 2009

Påske og Cyper Crop på The Scrap Cat

Det har været en rigtig dejlig påske med masser af samvær med familien og venner. Onsdag eftermiddag efter arbejde kørte vi til Djursland og havde en dejlig dag sammen med Maria og Nick. Endelig kom vi en tur ud på Jernhatten. Hold da op en skøn udsigt. Fredag til lørdag var vi i Boeslum og besøge min søster og hendes familie. Vi fik noget dejlig mad og gik tur ved vandet (meget kort tur - hold op det blæste) og i Ebeltoft by.

Lørdag aften fik jeg mig så endelig plantet ved pc'en og kom da lidt igang med den første udfordring. Det blev en påskekurv som jeg faktisk er blevet rigtig glad for:

Søndag morgen var vi så lige et smut oppe hos Flemmings mor og få "skedne æg". For dem af jer der ikke skulle vide det, så er det blødkogte æg, som man spiser med sennep og opbagt sovs. Det er en dejlig ret. Om eftermiddagen, og aftenen - efter pasning af biograf, var der igen lidt tid til scrap. Jeg måtte dog også tage noget af natten og mandag morgen i brug, før jeg synes jeg var færdig med det jeg gerne ville ha lavet.
Det første LO var til den udfordring der hed "korsfæstelsen" På LO'et skulle der være et kors, som kun måtte blive dekoreret i to felter. Mit er med et billede af Matilde som er ca. 1½ år. Hun ligger på gulvet, med tommelfingeren i munden og ser noget så fredfyldt ud.

Det andet LO var til en udfordring, hvor der var valg med seks farver i par af to.. jeg valgte grøn (den anden var blå), lilla (lyserød) og creme (gul). Billederne til dette projekt stammer fra Flemmings og min tid som helt og aldeles nyforelskede. Vi fik en af vores venner til at fotografere os, til julegave til vores forældre, og fik efterfølgende alle de små billeder.

Det sidste LO er lavet i det store Scrap Cat spil. Tre kriterier skal opfyldes. I dette tilfælde skulle der bruges blonde mindst to steder, baggrundspapiret skulle være mønsterpapir og så skulle vi følge en skitse. Dette LO er igen med Matilde fra dengang vi boede på Sølundsvej i skovfogede boligen.

lørdag den 4. april 2009

20 minutter

Nu er det da sikkert og vist at jeg er oppe på over to kilometer.
Happy Happy Joy Joyyyy